MED TO AV SINE EIGNE: Her har Alf Gjessing teke plass i stova si på Bøen med to av sine eigne gitarar, AG1 til venstre og AG2 i fanget. Gjessing er far til begge. AG1-gitaren ein archtop gitar med fasong som ein klassisk jazzgitar, type Gibson L5, men med tjukke strengar og breiare hals. Gitaren er laga av originale cellomaterialar frå Tyskland. AG2-gitaren har fasong etter ein Maccaferri-gitar, med konseptet archtop, den er laga av materialar både frå Skau gitarfabrikk og treverk som er 270 år gamalt frå ein låve på Nittedal. Foto: Øystein Akselberg
MED TO AV SINE EIGNE: Her har Alf Gjessing teke plass i stova si på Bøen med to av sine eigne gitarar, AG1 til venstre og AG2 i fanget. Gjessing er far til begge. AG1-gitaren ein archtop gitar med fasong som ein klassisk jazzgitar, type Gibson L5, men med tjukke strengar og breiare hals. Gitaren er laga av originale cellomaterialar frå Tyskland. AG2-gitaren har fasong etter ein Maccaferri-gitar, med konseptet archtop, den er laga av materialar både frå Skau gitarfabrikk og treverk som er 270 år gamalt frå ein låve på Nittedal. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 6

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Gitarmakar Alf Gjessing på Bøen