KOSAR SEG: Aud-Wictoria Annaniassen (f.v.), Aslaug Slåttun og Herdis Kåsa kosar seg på Furuheim bo- og aktivitetssenter med middag frå Bø sjukeheim. Måndag var det fyrste levering av varm mat frå sjukeheimskjøkkenet i Bø til institusjonane i Sauherad.
KOKKANE: Anne Grethe Hegnastykket (f.v.), Ingunn Munthe, Tone Golid og Marianne Svardal har laga maten.
VARM MAT: Det er full fart når Anne Grethe Hengastykket pakkar den varme middagen som skal til Gvarv.
TRAVELT: Isolerte kasser med varm middagsmat blir lasta på tralle og klargjort for henting.
MATSJÅFØR: Sjåfør Arvid Hagen er på plass klokka 13:20 for å hente middag til Furuheim, Furumoen og Sauherad bygdeheim.
TRANSPORT: Ingunn Munthe, kjøkkensjef på kjøkkenet ved Bø sjukeheim, hjelper til å få matkassene på plass i bilen, mens einingsleiar Martin Ytreland følgjer med frå sidelina. Neste stopp: Gvarv.
FYRSTE STOPP: Arvid Hagen og middagen er framme ved fyrste leveringsstad på Gvarv.
FURUHEIM: Arvid Hagen trillar for fyrste gong inn på Furuheim bo- og aktivitetssenter med nylaga middag frå Bø sjukeheim.
MENYEN: Dagens meny er skrive opp på tavla på Furuheim.
DAGENS MENY: Gulrotsuppe og fiskegrateng med potet og gulrot er dagens middag.
I FARTA: Maylen Angre Johnsen (f.v.), lærling helsefagarbeidar, og May Helen Holdnes Hvitås, helsefagarbeider, i farta.
GOD MOTTAKING: Maten får god mottaking av damene rundt bordet. F.v. Aslaug Slåttun, Herdis Kåsa og Aud-Wictoria Annaniassen. På veg inn er Ingeborg Steinmoen, som blir ønskt velkommen av fagleiar Merete P. Schei. I døra t.v. språkpraktikant Grace Hassan Kasowera.
SERVERER: Maylen Angre Johnsen, lærling helsefagarbeidar, og Irene Deilrin, aktivitetsassistent, legg opp og serverer i daglegstova på Furuheim.
GOD MAT: Arvid Brennås er fornøgd med middagen frå Bø sjukeheim. – Maten er god, konstaterer Brennås.
GLAD: Fagleiar for aktivitetssentra i Midt-Telemark, Merete P. Schei, er glad for å kunne by på varm, nylaga mat.

God mat og pengar spart

Gulrotsuppe og fiskegrateng sto på menyen da eldre i Sauherad for fyrste gong fekk servert varm middag frå Bø.

Publisert Sist oppdatert

Sauherad bygdeheim, Furumoen omsorgssenter og Furuheim bo- og aktivitetssenter har tre gonger i veka fått tilkøyrt vakuumpakka middag frå Lunde som tilsette har varma opp. Nå blir nylaga middag frå kjøkkenet på Bø sjukeheim pakka i varmekasser, køyrt til Gvarv og servert fem dagar i veka.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS