GOD STEMNING PÅ SLØYDEN: Morten Myhre Olsen (f.v.), Erik Vold, Olav Sebastian Håkonsen og Jon Eilev Folkestad i god sving med ulike gjeremål i arbeidslivfaget. Dei er alle 15 år og går i 10. klasse ved Bø ungdomsskule. Foto: Øystein Akselberg
GOD STEMNING PÅ SLØYDEN: Morten Myhre Olsen (f.v.), Erik Vold, Olav Sebastian Håkonsen og Jon Eilev Folkestad i god sving med ulike gjeremål i arbeidslivfaget. Dei er alle 15 år og går i 10. klasse ved Bø ungdomsskule. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Driftige elevar har si eiga bedrift og lagar ettertrakta varer i skuletida