rekke f.v.: Synnøve Koslung, Lwee Htoo Aung, Grace Pallesen, Pasara Dahlen, Pouran Javanbakht, Sutima Maliphan 2. rekke f.v.: Trude Bente Lindheim, Mona Bjørge Seland, Unni Leikvoll, Elin Vinje Knutsen, Heidi Øygarden (pårørende), Linda Omsberg (pårørende) 3. rekke: Britt Kåsin (pårørende), Åse Østland, Jasminco Sarec, Ingunn Sveva (pårørende – ikkje til stades da bildet blei tatt). Foto: Privat
1. rekke f.v.: Synnøve Koslung, Lwee Htoo Aung, Grace Pallesen, Pasara Dahlen, Pouran Javanbakht, Sutima Maliphan 2. rekke f.v.: Trude Bente Lindheim, Mona Bjørge Seland, Unni Leikvoll, Elin Vinje Knutsen, Heidi Øygarden (pårørende), Linda Omsberg (pårørende) 3. rekke: Britt Kåsin (pårørende), Åse Østland, Jasminco Sarec, Ingunn Sveva (pårørende – ikkje til stades da bildet blei tatt).

– Å flytte demente frå Furumoen slik det er gjort, føles nesten som eit overgrep