MANGE AKTØRAR: Utbygginga i Bøgata 70 involverer mange partar. Her har me samla Tom Ivar Gravklev frå Systemblokk, Kim Bergskås og Elin Kjartansdottir frå TGB, Stig Valen, utbyggjar byggeleiar, Mariusz Lazicki og Radek Soltys frå Provence restaurant, Joakim Bakken frå Kiwi og utbyggjar Dag Olav Brekke. Foto: Øystein Akselberg
MANGE AKTØRAR: Utbygginga i Bøgata 70 involverer mange partar. Her har me samla Tom Ivar Gravklev frå Systemblokk, Kim Bergskås og Elin Kjartansdottir frå TGB, Stig Valen, utbyggjar byggeleiar, Mariusz Lazicki og Radek Soltys frå Provence restaurant, Joakim Bakken frå Kiwi og utbyggjar Dag Olav Brekke. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 3

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Ny storutbygging:

Her blir det uteservering og meir butikk