SAMARBEID: Øyvind Eilevstjønn frå Akerhaugen gård og Sandra Kallestad frå NAV Midt-Telemark ved ein av jordbæråkrane på garden. Bak er to arbeidslag i sving med å plante nye jordbærplantar. Akerhaugen gård har fått hjelp av NAV til å rekruttere sesongarbeidarar. Behovet innan frukt- og bærnæringa er stort. Foto: Øystein Akselberg.
SAMARBEID: Øyvind Eilevstjønn frå Akerhaugen gård og Sandra Kallestad frå NAV Midt-Telemark ved ein av jordbæråkrane på garden. Bak er to arbeidslag i sving med å plante nye jordbærplantar. Akerhaugen gård har fått hjelp av NAV til å rekruttere sesongarbeidarar. Behovet innan frukt- og bærnæringa er stort. Foto: Øystein Akselberg.Bilde 1 av 3

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Treng 200 sesongarbeidarar