SIDER FRÅ TELEMARK: Aktørar som står bak mykje god sider frå Telemark. Bak f.v. Helge Holtan frå Telemark Sider, Ingeborg Lindheim frå Lindheim Ølkompani, Hans Olav Børte og Morten Espe frå Sideriet AS. Framme f.v. Arild Hellekås og Linda Renate Hellekås frå Lien gård, Ole Christoffer Røste og Trine Flaaten frå NeRø frukt og sider. Foto: Øystein Akselberg
SIDER FRÅ TELEMARK: Aktørar som står bak mykje god sider frå Telemark. Bak f.v. Helge Holtan frå Telemark Sider, Ingeborg Lindheim frå Lindheim Ølkompani, Hans Olav Børte og Morten Espe frå Sideriet AS. Framme f.v. Arild Hellekås og Linda Renate Hellekås frå Lien gård, Ole Christoffer Røste og Trine Flaaten frå NeRø frukt og sider. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 12

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Sprudlande nyheiter frå Fruktbygda – og nå har dei blitt godkjent