SPORTSFAMILIEN BRUKÅS: Familiebedrifta Brukås Sport går så det susar. I år feirar dei 50 år sidan oppstarten og måndag var herile familien samla i butikken. F.v. Ingrid, Jon Einar, Gunleiv og Solvor. Framme står ein ny generasjon med Oskar Berdal Brukås (9) og Anne Mari Brukås Folkestad (10). Foto: Øystein Akselberg
SPORTSFAMILIEN BRUKÅS: Familiebedrifta Brukås Sport går så det susar. I år feirar dei 50 år sidan oppstarten og måndag var herile familien samla i butikken. F.v. Ingrid, Jon Einar, Gunleiv og Solvor. Framme står ein ny generasjon med Oskar Berdal Brukås (9) og Anne Mari Brukås Folkestad (10). Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Feirar 50 år med omsetning på 50 millionar kroner