SNART NY BØSSEAKSJON:. TV-aksjonskomitéen i Midt-Telemark kommune er klar for ny innsats når det dreg seg mot årets store innsamlingsdugnad. F.v. koordinator Jeanett Kaa-sa, Ingrid Bergane, Ingebjørg Nordbø, Berih Ghebrehiwet, Elisabeth Haugen og komitéleiar og ordførar Siri Blichfeldt Dyrland. I komitéen er også Arnhild Bø, Petra Amundsen og Anne Gro Kleivi med. Foto: Øystein Akselberg.
SNART NY BØSSEAKSJON:. TV-aksjonskomitéen i Midt-Telemark kommune er klar for ny innsats når det dreg seg mot årets store innsamlingsdugnad. F.v. koordinator Jeanett Kaa-sa, Ingrid Bergane, Ingebjørg Nordbø, Berih Ghebrehiwet, Elisabeth Haugen og komitéleiar og ordførar Siri Blichfeldt Dyrland. I komitéen er også Arnhild Bø, Petra Amundsen og Anne Gro Kleivi med. Foto: Øystein Akselberg.

Snart skal dei aksjonere – og dei vil ha med seg fleire