Eit sjakktrekk. TelemarksVeka har gjort eit skikkeleg sjakktrekk og fått tildelt tre World Cup-renn på rulleski. I juni blir det renn over tre dagar på tre arenaer. Bak storarrangementet står f.v. Marianne Dale (dagleg leiar Visit Bø), Terje Wold (Sommarlandsprinten i Bøgata, Skarphedin langrenn), Terje Mognes (Kanalrennet Lunde, IL Skade), Tormod Hynne (prosjektleiar TelemarksVeka), og Ole-Bjørn Mælandsmo (Grønkjær arena, Heddal IL). Foto: Øystein Akselberg
Eit sjakktrekk. TelemarksVeka har gjort eit skikkeleg sjakktrekk og fått tildelt tre World Cup-renn på rulleski. I juni blir det renn over tre dagar på tre arenaer. Bak storarrangementet står f.v. Marianne Dale (dagleg leiar Visit Bø), Terje Wold (Sommarlandsprinten i Bøgata, Skarphedin langrenn), Terje Mognes (Kanalrennet Lunde, IL Skade), Tormod Hynne (prosjektleiar TelemarksVeka), og Ole-Bjørn Mælandsmo (Grønkjær arena, Heddal IL). Foto: Øystein Akselberg

Verdscup-sirkus til Midt-Telemark