HEKTISK INNSPURT: Arbeida på Åse bru pågår for fullt fram mot opning i starten av november. Denne veka skjer det mykje arbeid på sjølve brua og på fyllinga inn mot brua på Bø-sida. På bildet ser ein at ein av sidedragarane blir gjort klar for støyping. På den skal rekkverket byggjast. Foto: Øystein Akselberg
HEKTISK INNSPURT: Arbeida på Åse bru pågår for fullt fram mot opning i starten av november. Denne veka skjer det mykje arbeid på sjølve brua og på fyllinga inn mot brua på Bø-sida. På bildet ser ein at ein av sidedragarane blir gjort klar for støyping. På den skal rekkverket byggjast. Foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Bruopning utsett i tolvte time