SIGER: Det blei siger til Skarphedin herrer mot Rjukan, sundag kveld. Her frå kampen mot Urædd 3 tidligare i sesongen, så det var ikkje alle spelarane som var med mot Rjukan. Bak f.v.: Haoyang Lu, Christian Bråthen, Even Tveito Lundefaret, Jarle Haugen, Erik Aarak, Thomas Langkaas, Martin Bakken, Jostein Lauvrak Dorholt, Jon-André Oterholt Lunde, Stian Hegna og Dag-Bjørnar Lerum. Foran f.v.: Chiramet Iaosanurak, Henrik Schjerven, Lars Jørum og Joar Støkket Eik.
SIGER: Det blei siger til Skarphedin herrer mot Rjukan, sundag kveld. Her frå kampen mot Urædd 3 tidligare i sesongen, så det var ikkje alle spelarane som var med mot Rjukan. Bak f.v.: Haoyang Lu, Christian Bråthen, Even Tveito Lundefaret, Jarle Haugen, Erik Aarak, Thomas Langkaas, Martin Bakken, Jostein Lauvrak Dorholt, Jon-André Oterholt Lunde, Stian Hegna og Dag-Bjørnar Lerum. Foran f.v.: Chiramet Iaosanurak, Henrik Schjerven, Lars Jørum og Joar Støkket Eik. FOTO: Karianne Søfteland

Thriller i 4. divisjon for Skarphedin handball