SOFA FRÅ LIHEIA: Dei nye eigarane av den gamle kyrkja, André Barroso Martins (28) og Ole Martin Thorshaug Kristiansen (26), trivst på i bygget. Ein gammal sofa frå Liheia har fått nytt liv i det gamle forsamlingslokalet. Spigelen frå 1800-talet (til venstre i bildet) har dei kjøpt av ein tilsett ved det kongelege hoff i Danmark. 
Kyrkje
Hus
Oppussing
Akkerhaugen
SOFA FRÅ LIHEIA: Dei nye eigarane av den gamle kyrkja, André Barroso Martins (28) og Ole Martin Thorshaug Kristiansen (26), trivst på i bygget. Ein gammal sofa frå Liheia har fått nytt liv i det gamle forsamlingslokalet. Spigelen frå 1800-talet (til venstre i bildet) har dei kjøpt av ein tilsett ved det kongelege hoff i Danmark. FOTO: Nina FåneBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Dei drog frå byen, og kjøpte gammal kyrkje som skal bli herskapshus