Skarphedin Volleyball herrelag Bø vidaregåande skule 4. divisjon.  Bak frå venstre: Lars Magnus Kåsa, Bjørnar Henriksveen, Will Kirchman, Frode Tvinde, Endre Tvinde, Lukas Springer, Jarand Grøstad Barstad, Sverre Tveter, Jon Aarebakk. 
Framme f.v. Bjørnar Sanda, Bjørnar Sevre, Emil Godskesen Staurheim, Gediminas  Suchovinskis.
SKARPHEDIN HERRAR: Bak f.v.: Lars Magnus Kåsa, Bjørnar Henriksveen, Will Kirchman, Frode Tvinde, Endre Tvinde, Lukas Springer, Jarand Grøstad Barstad, Sverre Tveter, Jon Aarebakk. Framme f.v. Bjørnar Sanda, Bjørnar Sevre, Emil Godskesen Staurheim, Gediminas Suchovinskis. FOTO: Marta KjøllesdalBilde 1 av 3

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Herrelaget til Skarphedin Volleball spela to kampar i helga, sjå korleis det gjekk