NYBU JAKTLAG: Det sosiale er viktigast for folka i Nybu jaktlag på Klevarsida. F.v. Gill Mathias Larsen Klever, Øistein Klever, Mari Meisingset, Einar Solberg (bak t.v.) Jostein Nokevje Lindgren, Endre Haga Vange, Arnulf Solberg (bak t.h.), Eivind Klevar, Tor Jørgen Klevar og Even Andreassen. Lena Klever var ikkje
til stades.
NYBU JAKTLAG: Det sosiale er viktigast for folka i Nybu jaktlag på Klevarsida. F.v. Gill Mathias Larsen Klever, Øistein Klever, Mari Meisingset, Einar Solberg (bak t.v.) Jostein Nokevje Lindgren, Endre Haga Vange, Arnulf Solberg (bak t.h.), Eivind Klevar, Tor Jørgen Klevar og Even Andreassen. Lena Klever var ikkje til stades. FOTO: Karianne SøftelandBilde 1 av 4

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

– Det sosiale er noko av det beste med jakta