FORTELJING OG FOTOGRAFI: Knut Buen og Torgeir Straand heldt publikums interesse fanga i to timar med gode, nære historiar, spel og bilde av Jørgen Tjønnstaul. Sigbjørn Bernhoft Osa tok dette bildet av Jørgen ved Rjukanfossen, fortalde Buen.
FORTELJING OG FOTOGRAFI: Knut Buen og Torgeir Straand heldt publikums interesse fanga i to timar med gode, nære historiar, spel og bilde av Jørgen Tjønnstaul. Sigbjørn Bernhoft Osa tok dette bildet av Jørgen ved Rjukanfossen, fortalde Buen. FOTO: Gro B. RøilandBilde 1 av 8

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

– Det var som om svartedauden sjølv krabba bortetter ryene