GRUNNARBEIDET: Ved inngangspartiet til Bø frivilligsentral er ei stor oppussing på gang, fortel dagleg leiar Elisabeth Haugen. Her saman med Tor Knoff, som jobbar på frivilligsentralen eit par dagar i veka.
GRUNNARBEIDET: Ved inngangspartiet til Bø frivilligsentral er ei stor oppussing på gang, fortel dagleg leiar Elisabeth Haugen. Her saman med Tor Knoff, som jobbar på frivilligsentralen eit par dagar i veka. FOTO: Gro B. RøilandBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Her skal det bli ein inspirerande minipark