SKARPHEDIN J20: Her frå ein tidlegare kamp. Bak f.v.: Katrine Robertson, Gina-Mari Kolle Nesjan, Selena Veinan, Mina Haugerud Muftic, Elise Bakkåker, Ronja Haugen Aune, Kristine Skauge Svendsen. Foran f.v.: Vilde Slåtta Lerstang, Sofie Tveter, Nora Øygarden, Tonje Sannes Moen, Amalie Dalen Bergskås og Åsne Strand Paulsen.
SKARPHEDIN J20: Her frå ein tidlegare kamp. Bak f.v.: Katrine Robertson, Gina-Mari Kolle Nesjan, Selena Veinan, Mina Haugerud Muftic, Elise Bakkåker, Ronja Haugen Aune, Kristine Skauge Svendsen. Foran f.v.: Vilde Slåtta Lerstang, Sofie Tveter, Nora Øygarden, Tonje Sannes Moen, Amalie Dalen Bergskås og Åsne Strand Paulsen. FOTO: Karianne Søfteland, arkivBilde 1 av 8

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Siger mot Gjerpen for J20