STOLTE: Styret i Nordagutu Vel er veldig stolte av kva det har fått til på leikeplassen på gamle Nordagutu skule. Berit Moa (f.v.), Inger Lise Eek Vegheim, Dag Espen Rød og Anne Ripegutu er imponert over dugnadsinnsatsen for å få på plass aktivitetsparken, som blir samlingspunkt for heile grenda. Øvst står Nora, Live, Emilie og Vilde.
STOLTE: Styret i Nordagutu Vel er veldig stolte av kva det har fått til på leikeplassen på gamle Nordagutu skule. Berit Moa (f.v.), Inger Lise Eek Vegheim, Dag Espen Rød og Anne Ripegutu er imponert over dugnadsinnsatsen for å få på plass aktivitetsparken, som blir samlingspunkt for heile grenda. Øvst står Nora, Live, Emilie og Vilde. FOTO: Karianne SøftelandBilde 1 av 4

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

– Nå er parken vår klar