MORO MED AKING: Ein venninnegjeng frå Bø kosa seg med aking i bakken ved sida av Vinterland. Bak f.v. Elin Rinde Torstveit, Trine Nagvik og Kristin Bakken. Framme f.v. Grete Holte, Marte Fremgård og Embla Troneng Akselberg. Alle foto: Øystein Akselberg
MORO MED AKING: Ein venninnegjeng frå Bø kosa seg med aking i bakken ved sida av Vinterland. Bak f.v. Elin Rinde Torstveit, Trine Nagvik og Kristin Bakken. Framme f.v. Grete Holte, Marte Fremgård og Embla Troneng Akselberg. Alle foto: Øystein AkselbergBilde 1 av 10

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Snøen er på plass – det ga ein strålande dag i bakken