VIHUSLØYPA. Mellom Lifjellvegen og Stavsholtmyra via Vihus er det oppkøyrd skiløype. Forholda var tysdag ganske bra, med oppkøyrd trasé og spor i regi av Bø løypelag. Noko hardt var det enkelte stader, så litt meir snø hadde vore det beste. Tysdag var det fleire som nytta høvet til ein tur i denne løypa.
VIHUSLØYPA. Mellom Lifjellvegen og Stavsholtmyra via Vihus er det oppkøyrd skiløype. Forholda var tysdag ganske bra, med oppkøyrd trasé og spor i regi av Bø løypelag. Noko hardt var det enkelte stader, så litt meir snø hadde vore det beste. Tysdag var det fleire som nytta høvet til ein tur i denne løypa. FOTO: Øystein AkselbergBilde 1 av 8

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Sjå glimt og gløtt frå noko av det som har skjedd i kommunen den siste månaden