SJÅ SÅ FINE: Mathilde Stavsholt, Erle Riege (framme) Elander Vassend, Troy Siljan, Edvin Sveinsen, Mie Kristine Li Fosse og Edvin Vassend viser fram dei kreative figurane dei har laga.Dei er spent på å sjå fargene. når figurane er ferdig brende.
SJÅ SÅ FINE: Mathilde Stavsholt, Erle Riege (framme), Elander Vassend, Troy Siljan, Edvin Sveinsen, Mie Kristine Li Fosse og Edvin Vassend viser fram dei kreative figurane dei har laga.Dei er spente på å sjå fargene når figurane er ferdig brende. FOTO: Unni BuverudBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

På denne kreative påskeverkstaden får ungane boltre seg i leire