SAMAN PÅ BANEN: Bar frå venstre trenar Katrine Hvitstein Hansen, Oddbjørg Nevestveit, Haldis Brekke Aanonsen, Margit Steen, Svein Aastvedt, Ingebjørg Stand, Astrid Brockhus, Maj Snefrid Mæland, Synnøve Dalva, Ingrid Bergane, Olav Skilbred. Framme sit Gunhild Midtbø, Kristine Brekke Soterud, Elita Tvinde, Austerja Suchovinskyte, Øyvor Kåsa , Matilda Malachowska.
SAMAN PÅ BANEN: Bak frå venstre trenar Katrine Hvitstein Hansen, Oddbjørg Nevestveit, Haldis Brekke Aanonsen, Margit Steen, Svein Aastvedt, Ingebjørg Stand, Astrid Brockhus, Maj Snefrid Mæland, Synnøve Dalva, Ingrid Bergane, Olav Skilbred. Framme sit Gunhild Midtbø, Kristine Brekke Soterud, Elita Tvinde, Austerja Suchovinskyte, Øyvor Kåsa , Matilda Malachowska. FOTO: Unni Buverud

Alder inga hindring på denne banen: Her kjempar dei eldste mot dei yngste