ESAR UT: Bø brød fortset sin sukesss, Tomas Wiig (t.h) og bakar Andreas Figenschou har hendene fulle kvar dag.
ESAR UT: Bø Brød fortset sukessen. Tomas Wiig (t.h.) og bakar Andreas Figenschou har hendene fulle kvar dag.

Bakerisuksessen fortset – Bø brød har dobla produksjonen

Etter eitt år i nye lokale, har Bø brød dobla både produksjon og talet på kundar. Nær 500 brød blir baka kvar veke i det lokale bakeriet, som no har to og eit halvt årsverk.

Publisert Sist oppdatert

For tre år sidan starta Tomas Wiig bakeri i Bøgata, som han dreiv aleine. Dette blei raskt eit populært tilbod, og i dag har Bø brød mange faste kundar. For eitt år sidan flytte bakeriet frå Bøgata til øvst i Stasjonsvegen.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS