VENER FRÅ FØR: Alexander Myhren ringde Marita Helene Valen og spurde om ho hadde kjøpt leilegheit på Oppheimhamna. No er dei naboar. På biletet: Alexander Myhren (t.v.), Sofie Myhren Stenberg, Sanna Valen Arnesen, Marita Helene Valen, Mathias Valen og Jan Arne Arnesen.
VENER FRÅ FØR: Alexander Myhren ringde Marita Helene Valen og spurde om ho hadde kjøpt leilegheit på Oppheimhamna. No er dei naboar. På biletet: Alexander Myhren (t.v.), Sofie Myhren Stenberg, Sanna Valen Arnesen, Marita Helene Valen, Mathias Valen og Jan Arne Arnesen. FOTO: Anna BuggeBilde 1 av 6

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Her bur mange unge i Bø – på tre månadar var alle leilegheitene selde