Fotokonkurranse med dyr i naturen som tema. Bø Turlag har arrangert ein fotokonkurranse i sommar. Møte mellom turgåarar og beitedyr var tema. Synne Blomquist i turlaget opplyser at bakgrunnen er at det kan vere konflikt, spesielt dersom ikkje bandtvangen blir respektert. Turlaget ønskjer beite­dyr på Lifjell fordi dei er med på å oppretthalde det opne fjellandskapet. Vinnar av konkurransen vart Simon Jeppesen med bildet «To sauer på Skrubbeli­nuten». I juryen sat Arne W. Hjeltnes frå Bø turlag og Eirik Idland Knatterud frå Bø beitelag.
VINNAR: Fotokonkurranse med dyr i naturen som tema. Bø Turlag har arrangert ein fotokonkurranse i sommar. Møte mellom turgåarar og beitedyr var tema. Synne Blomquist i turlaget opplyser at bakgrunnen er at det kan vere konflikt, spesielt dersom ikkje bandtvangen blir respektert. Turlaget ønskjer beite­dyr på Lifjell fordi dei er med på å oppretthalde det opne fjellandskapet. Vinnar av konkurransen vart Simon Jeppesen med bildet «To sauer på Skrubbeli­nuten». I juryen sat Arne W. Hjeltnes frå Bø turlag og Eirik Idland Knatterud frå Bø beitelag. FOTO: Simon JeppesenBilde 1 av 14

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Sjå sommarbilda som lesarane i Midt-Telemark har delt med lokalavisa si