TAPPAR: – Frå denne maskina foregår tappinga av ølet på boks, seier Lloyd Gaarder. FOTO: Unni Buverud
LOKKET PÅ: Her syner Lloyd korleis lokket kjem på plass på ølboksen. FOTO: Unni Buverud
EIGENPRODUSERT: Lloyd lagar fleire typar øl, med eigenproduserte etikettar. Her står mellom anna Galtebrygg, Gutupils og NareIPA. FOTO: Unni Buverud
INGREDIENSAR: Her på kjølelageret er hyllene fulle av råstoff til ølet.
EIGEN TAPPEDISK: Frå denne flotte tappedisken, laga av ein gamal fryseboks, kan Lloyd Gaarder servere gjestene sine. FOTO: Unni Buverud

Ein hobby er kjekt å ha – for Lloyd handlar det om øl

Når Lloyd Gaarder vil ha noko å leske seg med, tappar han seg litt øl, bryggja i kjellaren heime på Nordagutu .

Publisert Sist oppdatert

Lloyd Gaarder hadde i fleire år lura på om han skulle prøve seg som ølbryggjar. Det som tende idéen skikkeleg, var lanseringa av Nøgne Ø i butikkane. For ni år sidan gjekk han sjølv i gang, etter å ha lese seg opp på kva som må gjerast.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS