POPULÆRE LOKALAVISER: Mange lokalaviser i Noreg har grunn til å glede seg over abonnementstala i desse dagar. Her er redaktørane i fire lokalaviser i Telemark. F.v. Anita Mjelland i Drangedalsposten,  Øystein Øygarden i Vest-Telemark Blad, Tor Espen Simonsen i Kanalen og Hilde Eika Nesje i Bø blad - lokalavis for Midt-Telemark.
POPULÆRE LOKALAVISER: Mange lokalaviser i Noreg har grunn til å glede seg over abonnementstala i desse dagar. Her er redaktørane i fire lokalaviser i Telemark. F.v. Anita Mjelland i Drangedalsposten, Øystein Øygarden i Vest-Telemark Blad, Tor Espen Simonsen i Kanalen og Hilde Eika Nesje i Bø blad - lokalavis for Midt-Telemark. FOTO: Anna BuggeBilde 1 av 3

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Folk les nyheiter som aldri før – lokalavisredaktørar har fått fleire nye lesarar