SJARMERTE MED SERVERING: Utbyggjar Ø:Gruppen, med Aziz Chaer (t.h.) i spissen, serverte bollar og kaffi til PTN-utvalet som var på synfaring i skogen. Planen er å byggje 14 mikrohus i området. F.v. saksansvarleg på byggesaker, Jyotsna Shrestha, Kristin Kleppen, Astrid Staurheim og Vidar Holm-Hansen frå husleverandør Nature Compact Living.
SJARMERTE MED SERVERING: Utbyggjar Ø:Gruppen, med Aziz Chaer (t.h.) i spissen, serverte bollar og kaffi til PTN-utvalet som var på synfaring i skogen. Planen er å byggje 14 mikrohus i området. F.v. saksansvarleg på byggesaker, Jyotsna Shrestha, Kristin Kleppen, Astrid Staurheim og Vidar Holm-Hansen frå husleverandør Nature Compact Living. FOTO: Øystein AkselbergBilde 1 av 10

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Prosjektet er det første i Noreg – her blir planane for mikrohusfeltet presentert