FALL I SMAK: Bogdan Rinder, student ved USN i Bø, og faren Morten Rindser frå Stavanger, lot ser fascinere av bilete, særleg denne ugla ´, malt av årets eplefestkunstnar. Det er nesten som å få naturen inn i stoga, sa dei. 
Galler Nyhuus, Norsk Eplefest, Eplefestutsilling, Årets eplefestkunstnar
FALL I SMAK: Bogdan Rinder, student ved USN i Bø, og faren Morten Rinder frå Stavanger, lot seg fascinere av utstillinga, særleg denne ugla, måla av årets eplefestkunstnar. – Det er nesten som å få naturen inn i stova, sa dei. FOTO: Unni BuverudBilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Eplefestutstillinga fascinerer: – Som å få naturen inn i stova