VELKOMEN: Tone Forberg (Folkestad barnehage), Liv Fossheim (Gvarv læringsverksted barnehage), Lene Røyneberg (Læringeverkstedet Sauheradhagene naturbarnehage), Aslaug Momrak Langkås (Maurtuva barnehage Breisås),  Hege Flaatin (Gullbring barnehage),  Christina Slåtta Olsen (Læringsverkstedet Sandvoll) og Astrid Hegna (Bøhamna barnehage) står  saman om foreldremøtet i Gullbring.
VELKOMEN: Tone Forberg (Folkestad barnehage), Liv Fossheim (Gvarv læringsverksted barnehage), Lene Røyneberg (Læringeverkstedet Sauheradhagene naturbarnehage), Aslaug Momrak Langkås (Maurtuva barnehage Breisås), Hege Flaatin (Gullbring barnehage), Christina Slåtta Olsen (Læringsverkstedet Sandvoll) og Astrid Hegna (Bøhamna barnehage) står saman om foreldremøtet i Gullbring. FOTO: Unni Buverud

Barnehagane inviterer foreldre til stormøte om viktig tema