FOTBALLMORO: Skarphedin 3. Her er eit lagbilde av gjengen som Telemarksavisa tippa skulle hamne i botnstriden. Bak frå venstre: Kenneth Fuglestad, Martin Nerland, Vemund Haukelidsæter, Ola Vågane, Patrick Gulmæle, Emil May og Matias Roligheten. I midten frå venstre: Daniel Alnes, Casper Gundersen, Aleksander Lunga, Marius Verpe, Arko Ayobh og Andreas Barstad. Fremst frå venstre: Henning Solheim, Jørgen Ådne Sinnes, spelande trenar Jonas Lia, Corné Haakmeester, spelande assistenttrenar Jo-Tellef Myhre, Svein-Arne Volle og Teodor Tollås.
FOTBALLMORO: Skarphedin 3. Her er eit lagbilde av gjengen som Telemarksavisa tippa skulle hamne i botnstriden. Bak frå venstre: Kenneth Fuglestad, Martin Nerland, Vemund Haukelidsæter, Ola Vågane, Patrick Gulmæle, Emil May og Matias Roligheten. I midten frå venstre: Daniel Alnes, Casper Gundersen, Aleksander Lunga, Marius Verpe, Arko Ayobh og Andreas Barstad. Fremst frå venstre: Henning Solheim, Jørgen Ådne Sinnes, spelande trenar Jonas Lia, Corné Haakmeester, spelande assistenttrenar Jo-Tellef Myhre, Svein-Arne Volle og Teodor Tollås. FOTO: Foto-Expressen AS

Blei spådd plassering i botn – nå inviterer laget fotballeksperten på kamp