PØLSEMAKER I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemaker. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.
PØLSEMAKAR I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemakar. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.

I 30 år har Odd Terje hjelpt midt-telemarkingar med ribba

Mange nyt godt av råd frå pølsemakar Odd Terje Røstad på Meny i Bø når dei skal kjøpe ribbe til jul. Sjølv vel han den som er tjukk og god.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ulike meiningar om korleis ribba skal vera, men mange spør likevel om råd for å få stadfesting på at dei gjer rett når dei steiker ho, seier Odd Terje, som òg er ferskvaresjef hjå Meny på Bøsenteret.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS