FUNKSJONÆRAR PÅ BILCROSSLØP: På sesongens siste bilcrossløp på Rallebanen hadde NMK Bø mange funksjonærar og frivillige i sving. Her er ein god gjeng samla. Bak f.v. Roger Abrahamsen, Cathrine Thommessen, Anders Rulnes, Ole Kristian Ralle, Oddbjørn Abrahamsen, Christian Jensen, Tonje Stenstad, Halvor Vreim, Morten Febakke og Even Lien Solaas. Framme f.v. Roar Abrahamsen, Emilie Skretting, Hilde Mari Skaret og Stine Mari Dyrud.
FUNKSJONÆRAR PÅ BILCROSSLØP: På sesongens siste bilcrossløp på Rallebanen hadde NMK Bø mange funksjonærar og frivillige i sving. Her er ein god gjeng samla. Bak f.v. Roger Abrahamsen, Cathrine Thommessen, Anders Rulnes, Ole Kristian Ralle, Oddbjørn Abrahamsen, Christian Jensen, Tonje Stenstad, Halvor Vreim, Morten Febakke og Even Lien Solaas. Framme f.v. Roar Abrahamsen, Emilie Skretting, Hilde Mari Skaret og Stine Mari Dyrud. FOTO: Øystein Akselberg

Denne gjengen siktar seg mot landsfinale og inviterer rånarane med