BILCROSSLØP: Det er mange funksjonærar frå NMK Bø i sving på Rallebanen. Her er ein god gjeng samla på siste løp i fjor. Bak f.v. Roger Abrahamsen, Cathrine Thommessen, Anders Rulnes, Ole Kristian Ralle, Oddbjørn Abrahamsen, Christian Jensen, Tonje Stenstad, Halvor Vreim, Morten Febakke og Even Lien Solaas. Framme f.v. Roar Abrahamsen, Emilie Skretting, Hilde Mari Skaret og Stine Mari Dyrud.
BILCROSSLØP: Det er mange funksjonærar frå NMK Bø i sving på Rallebanen. Her er ein god gjeng samla på siste løp i fjor. Bak f.v. Roger Abrahamsen, Cathrine Thommessen, Anders Rulnes, Ole Kristian Ralle, Oddbjørn Abrahamsen, Christian Jensen, Tonje Stenstad, Halvor Vreim, Morten Febakke og Even Lien Solaas. Framme f.v. Roar Abrahamsen, Emilie Skretting, Hilde Mari Skaret og Stine Mari Dyrud. FOTO: Øystein Akselberg

Denne gjengen siktar seg mot landsfinale og inviterer rånarane med