GALLERI NYHUUS: Det blei god stemning i Galleri Nyhuus da fylkestoppane var på besøk, og fleire kom ut frå julebutikken med handlepose. F.v. Halvor Holtskog, kultursjef Hilde Pedersen (bak), kulturutvalsleiar i fylket Maja Foss Five (Ap), utvalsmedlem Nikolai Boye (H), kulturdirektør Else Blom og leiar i oppvekst- og kulturutvalet lokalt, Evy Beate Stykket (V).
GALLERI NYHUUS: Det blei god stemning i Galleri Nyhuus da fylkestoppane var på besøk, og fleire kom ut frå julebutikken med handlepose. F.v. Halvor Holtskog, kultursjef Hilde Pedersen (bak), kulturutvalsleiar i fylket Maja Foss Five (Ap), utvalsmedlem Nikolai Boye (H), kulturdirektør Else Blom og leiar i oppvekst- og kulturutvalet lokalt, Evy Beate Stykket (V). FOTO: Gro B. Røiland

Kulturtoppar i fylket på rundtur i Midt-Telemark. På Nyhuus blei det handel