REGIONMEISTERSKAP: Dette er dei som var med i Skjeberg. Bak f.v. Frode Tvinde, Gediminas  Suchovinskis, Øystein Skårdal, Bjørnar Sanda, Emil G. Staurheim, Endre Tvinde, Torstein Sisjord, Ingrid Andrup, Iris Raukleiv, Mari Tvinde, Elita Tvinde, Weston Kirchman. Midten f.v. Eirik Svela, Amerina Barstad, Veronika Barstad. Framme f.v. Sverre Tveter, Jon Engravslia Aarebakk
REGIONMEISTERSKAP: Dette er dei som var med i Skjeberg. Bak f.v. Frode Tvinde, Gediminas Suchovinskis, Øystein Skårdal, Bjørnar Sanda, Emil G. Staurheim, Endre Tvinde, Torstein Sisjord, Ingrid Andrup, Iris Raukleiv, Mari Tvinde, Elita Tvinde, Weston Kirchman. Midten f.v. Eirik Svela, Amerina Barstad, Veronika Barstad. Framme f.v. Sverre Tveter, Jon Engravslia Aarebakk FOTO: Skarphedin volleyball

Presterte i helga – nå får gutane ei historisk reise