SOLOPPGANG PÅ JØNNBU: Dette stemningsfulle biletet av soloppgangen er tatt 10. januar i år.
SOLOPPGANG PÅ JØNNBU: Dette stemningsfulle biletet av soloppgangen er tatt 10. januar i år. FOTO: Simon JeppesenBilde 1 av 8
KLAR TIL OPPDRAG: Mange fine turar innover på Lifjell ventar nok denne wieselen i vinter.
KLAR TIL OPPDRAG: Mange fine turar innover på Lifjell ventar nok denne wieselen i vinter. FOTO: Torgeir FossnesBilde 2 av 8
ROSEMÅLA STOGE: Sagavoll Folkehøgskule har nokre gamle bygningar. Rektor Kjersti Versto Roheim er her i bygget frå 1920, som forutan dette rosemåla samlingsrommet, har klasserom, samt internat i andre høgda.
ROSEMÅLA STOGE: Sagavoll Folkehøgskule har nokre gamle bygningar. Rektor Kjersti Versto Roheim er her i bygget frå 1920, som forutan dette rosemåla samlingsrommet, har klasserom, samt internat i andre høgda. FOTO: Unni BuverudBilde 3 av 8
PLATESLEPP: Bandet Polula er klar med sitt første album «Where do we go from here». Dei spelte konsert på Bull Inn. Dei starta opp med punk og definerer no musikken sin som prog-punk-core. Dei er alle studentar på USN. Her er dei på øving i bandcontaineren i Gullbring. F.v. Marius Nordli, Martin Bosnes, Erlend Kåsereff og Dmitriy Safiullin.
PLATESLEPP: Bandet Polula er klar med sitt første album «Where do we go from here». Dei spelte konsert på Bull Inn, og starta opp med punk. Dei definerer no musikken sin som prog-punk-core. Bandmedlemmene er alle studentar på USN. Her er dei på øving i bandcontaineren i Gullbring. F.v. Marius Nordli, Martin Bosnes, Erlend Kåsereff og Dmitriy Safiullin. FOTO: Øystein AkselbergBilde 4 av 8
FLOTT INNSATS I KUDA: 17 utøvarar frå 9-15 år frå Bø Skiskyttarlag tok turen i fantastisk ver og til tider bitande kulde til Fyresdal ein laurdag i januar, fem av dei deltok også på sundag. BSS beit godt frå seg med mykje bra skyting, mange gode løp og totalt 7 pallplasseringar. Laurdag: 1. plass Vebjørn Espedalen Lium G11, Sander Steen G14, 2. plass Ingebjørg Kristine Skilbred Helås J15, 3. plass Sigrid Elisabeth Skilbred Helås J12, Dorthea Sætra Erikstein J14. Sundag: 1. plass Olaf Sætra Erikstein G12, 2. plass Sander Steen G14.
FLOTT INNSATS I KUDA: 17 utøvarar frå 9-15 år frå Bø Skiskyttarlag tok turen i fantastisk ver og til tider bitande kulde til Fyresdal ein laurdag i januar, fem av dei deltok også på sundag. BSS beit godt frå seg med mykje bra skyting, mange gode løp og totalt 7 pallplasseringar. Laurdag: 1. plass Vebjørn Espedalen Lium G11, Sander Steen G14, 2. plass Ingebjørg Kristine Skilbred Helås J15, 3. plass Sigrid Elisabeth Skilbred Helås J12, Dorthea Sætra Erikstein J14. Sundag: 1. plass Olaf Sætra Erikstein G12, 2. plass Sander Steen G14. FOTO: Cecilie T. BjørnfeldBilde 5 av 8
25 ÅRS JUBILANTAR: Fem tilsette i Midt-Telemark kommune vart heidra for 25 års innsats på tampen av fjoråret. Midt-Telemark kommune gratulerer og takkar for lang og trufast teneste, og ser fram til nye år med godt samarbeid, skriv kommunen på nettsida si i samband med markeringa. Framme f.v. Kristine Von Hirsch Hellstad, Inger Merethe K Espeseth, Inger Folke­stad Holte, Arnhild Sandstå Steinhaug, Bergit Verpe. Bak f.v. Urban Eriksen, Gisle Bonna Espedalen, Siri Blichfeldt Dyrland, Per Dehli.
25-ÅRSJUBILANTAR: Fem tilsette i Midt-Telemark kommune vart heidra for 25 års innsats på tampen av fjoråret. Midt-Telemark kommune gratulerer og takkar for lang og trufast teneste, og ser fram til nye år med godt samarbeid, skriv kommunen på nettsida si i samband med markeringa. Framme f.v. Kristine Von Hirsch Hellstad, Inger Merethe K Espeseth, Inger Folke­stad Holte, Arnhild Sandstå Steinhaug, Bergit Verpe. Bak f.v. Urban Eriksen, Gisle Bonna Espedalen, Siri Blichfeldt Dyrland, Per Dehli. FOTO: Midt-Telemark kommuneBilde 6 av 8
AVGANG: Ei kanadagås lettar frå Bøelva.
AVGANG: Ei kanadagås lettar frå Bøelva. FOTO: Simon JeppesenBilde 7 av 8
FØRSTE GONG: Gutar U17 har kvalifisert seg til junior-NM i Tromsø. – Det er første gongen for eit lag herifrå, seier trenar Frode Tvinde. Jentene gjorde ei god turnering, men klarte ikkje å kvalifisere seg i regionmeisterskapet i Skjeberg.
FØRSTE GONG: Gutar U17 har kvalifisert seg til junior-NM i Tromsø. – Det er første gongen for eit lag herifrå, seier trenar Frode Tvinde. Jentene gjorde ei god turnering, men klarte ikkje å kvalifisere seg i regionmeisterskapet i Skjeberg. FOTO: Skarphedin VolleyballBilde 8 av 8

Kva skjedde der du bur i januar? Sjå kvardagsglimt frå Midt-Telemark

Januar vart ein snørik månad i Midt-Telemark. Her kan du sjå nokre kvardagsglimt frå kommunen vår på årets første dagar.