KVITE LINJER: Det har vore mykje snø i fjellet i år, og tok du ein tur i høgda kunne du sjå blå og kvite tonar på land og i luft. Dette biletet er tatt på veg opp til Øysteinnatten på LiIfjell den 20. januar 2023.
KVITE LINJER: Det har vore mykje snø i fjellet i år, og tok du ein tur i høgda kunne du sjå blå og kvite tonar på land og i luft. Dette biletet er tatt på veg opp til Øysteinnatten på LiIfjell den 20. januar 2023. FOTO: Elin JosefsenBilde 1 av 8

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Slik var februar – sjå bilde frå kvardagslivet der du bur