PÅ VEG TIL NM-SLUTTSPEL: Skarphedin volleyball sitt U19-lag skal i helga spele NM-sluttspel i Bergen. Her er dei like før avreise i dag. F.v. Torstein O. Sisjord, Øystein Skårdal, Even Tjæreberget, Weston Kirchman, Bjørnar Sanda, trenar Frode Tvinde, Emil Staurheim og Gediminas Suchovinskis. På vegen vestover blir laget supplert med Fredrik Vreim Robertson og Endre Tvinde som kjem på bussen i Røldal.
PÅ VEG TIL NM-SLUTTSPEL: Skarphedin volleyball sitt U19-lag skal i helga spele NM-sluttspel i Bergen. Her er dei like før avreise i dag. F.v. Torstein O. Sisjord, Øystein Skårdal, Even Tjæreberget, Weston Kirchman, Bjørnar Sanda, trenar Frode Tvinde, Emil Staurheim og Gediminas Suchovinskis. På vegen vestover blir laget supplert med Fredrik Vreim Robertson og Endre Tvinde som kjem på bussen i Røldal. FOTO: Øystein Akselberg

På veg til NM i Bergen med ein stor gåvesjekk i bagasjen