OPPBEVARAR FUNN: I museumskjellaren på Sjodar blir metallsøkarfunn oppbevart før det går vidare til fylkeskommune og Kulturhistorisk museum. F.v. Wojciech Socha, Ragnar Orten Lie, Jan Kenneth Tjønnås, Torbjørn Blichfeldt Dyrland og Jorid Vale.
OPPBEVARAR FUNN: I museumskjellaren på Sjodar blir metallsøkarfunn oppbevart før det går vidare til fylkeskommune og Kulturhistorisk museum. F.v. Wojciech Socha, Ragnar Orten Lie, Jan Kenneth Tjønnås, Torbjørn Blichfeldt Dyrland og Jorid Vale. FOTO: Gro B. RøilandBilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Øks frå vikingtid og smykke frå romartid. Funna er mange og det aukar stadig på