NYTT TROFÉ: Bø-optimistane har grunn til å juble etter at dei blei norgesmeistrar i Volleyball for tredje gong. Optimistane består av ein gjeng sprekingar i alderen 60+, som kvar måndag stiller til trening. Det har dei gjort sidan laget starta opp i 2015. Opp gjennom åra har dei spela seg gode, og under NM i Skien 25. mars, kunne dei nok ein gang ta heim den store pokalen.
NYTT TROFÉ: Bø-optimistane har grunn til å juble etter at dei blei norgesmeistrar i Volleyball for tredje gong. Optimistane består av ein gjeng sprekingar i alderen 60+, som kvar måndag stiller til trening. Det har dei gjort sidan laget starta opp i 2015. Opp gjennom åra har dei spela seg gode, og under NM i Skien 25. mars, kunne dei nok ein gang ta heim den store pokalen. FOTO: PrivatBilde 1 av 8

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Små glimt og gløtt frå livet i Midt-Telemark i april månad