FOTOGRAFEN: Her ser vi fotograf Øystein Kaasa Solberg (1874 – 1923). Det kan verke som eit sjølvportrett, men skal vere teke av fotograf Ragnvald Nyblin i Skien. Stram kar med ei kulisse som skal gje inntrykk av at han er på tur ute i naturen ståande ved ein benk. Øystein Kaasa Solberg var fødd i Bø og hadde eit fotoatelier her, men flytta i 1901 til Seljord kor han sette opp eit nytt atelier på garden Hegnin. Mange bøheringar og andre frå vårt område har latt seg fotografere av Øystein Kaasa Solberg.
FOTOGRAFEN: Her ser vi fotograf Øystein Kaasa Solberg (1874 – 1923). Det kan verke som eit sjølvportrett, men skal vere teke av fotograf Ragnvald Nyblin i Skien. Stram kar med ei kulisse som skal gje inntrykk av at han er på tur ute i naturen ståande ved ein benk. Øystein Kaasa Solberg var fødd i Bø og hadde eit fotoatelier her, men flytta i 1901 til Seljord kor han sette opp eit nytt atelier på garden Hegnin. Mange bøheringar og andre frå vårt område har latt seg fotografere av Øystein Kaasa Solberg.Bilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Å dele bilde er ikkje noko nytt – slik gjorde dei det i gamle dagar