STOR MOTSTAND: Torsdag samla fleire av bebuarane rundt Myramoen seg for å vise sin motstand mot planane om å byggje solcellepark i nabolaget deira. Framme frå venstre: Justas Valentelis, Kamilla Skree, Karoline Skree og Gunn Heidi Skree og Christine Svanlund. I midten frå venstre: Mantas Valentelis, Gintare Jakutyte, Karin Osmundsen, Anita Rulnes, Gunleik Hauge, Halvor Rulnes, Øyvind Haugen, Jan Erik Hadeland og Ståle Ljungstrøm. Bak frå venstre: Vigdis Steinstad, Pia Strand, Nils Andre Folkestad, Jan Tjærberget, Lars Kenneth Rulnes og Hanne Camilla Kittilsen Kile.
STOR MOTSTAND: Torsdag samla fleire av bebuarane rundt Myramoen seg for å vise sin motstand mot planane om å byggje solcellepark i nabolaget deira. Framme frå venstre: Justas Valentelis, Kamilla Skree, Karoline Skree og Gunn Heidi Skree og Christine Svanlund. I midten frå venstre: Mantas Valentelis, Gintare Jakutyte, Karin Osmundsen, Anita Rulnes, Gunleik Hauge, Halvor Rulnes, Øyvind Haugen, Jan Erik Hadeland og Ståle Ljungstrøm. Bak frå venstre: Vigdis Steinstad, Pia Strand, Nils Andre Folkestad, Jan Tjærberget, Lars Kenneth Rulnes og Hanne Camilla Kittilsen Kile. FOTO: Øystein Akselberg

Opprør mot solcellepark i Folkestad: Brukar ord som overgrep og tragedie