FIRE MOT TRE: Utval for plan, teknikk og næring diskuterte asylmottak i eit ekstra møte i førre veke. Rundt bordet f.h. Astrid Staurheim (Sp), Frid Berge (V), Øystein Tveit, Espen Lydersen (MDG), ordførar Siri Blichfeldt Dyrland (Sp) som har møterett, Torbjørn Lahus (H) og Øystein Slettbø (Sp). Hans Sundsvalen (Ap) og Bjørn Roger Aanesen (Frp) er med digitalt.
FIRE MOT TRE: Utval for plan, teknikk og næring diskuterte asylmottak i eit ekstra møte i førre veke. Rundt bordet f.h. Astrid Staurheim (Sp), Frid Berge (V), Øystein Tveit, Espen Lydersen (MDG), ordførar Siri Blichfeldt Dyrland (Sp) som har møterett, Torbjørn Lahus (H) og Øystein Slettbø (Sp). Hans Sundsvalen (Ap) og Bjørn Roger Aanesen (Frp) er med digitalt. FOTO: Marta Kjøllesdal

– Midt-Telemark Senterparti sier ikke nei til flyktninger, vi sa nei til hastevedtak