BØ SKULE, KLASSE 1B: 
Bak f.v. Jakob Høibø Opsjøn, Ola Espe Lundefaret, Lukas Skree Birkeland, Ada Høyvik Ulltang, Amund Olsen Djuvik, Ludvig Sandsdalen Slettemo, Mikhail Ananko og Maja Taquiqui Sanden. Bak til høgre: Ingeborg Anni Vildalen (assistent). Midten f.v. Lorans Sheikho, Cathrine Kasland (vernepleiar), Nicole Lainet, Anna Uliesova, Meta Valeckaite, Luis Espe Lundefaret, Lin Jehad Kassem, Carmen Angelica Jonskås, Håvard Bakås, Jørgen Torekåsa Kallesten og Silje Østensen (kontaktlærar). Fremst f.v. Celine Sørvik Lund, Marie Sanda Lundefaret, Leah Storm Gåra, Andreas Sannes Kleppen, Nicolai Hellenes Gjersund, Jenny Kleiva Meland og Vilde Øyeflaten Lia.
BØ SKULE, KLASSE 1B: Bak f.v. Jakob Høibø Opsjøn, Ola Espe Lundefaret, Lukas Skree Birkeland, Ada Høyvik Ulltang, Amund Olsen Djuvik, Ludvig Sandsdalen Slettemo, Mikhail Ananko og Maja Taquiqui Sanden. Bak til høgre: Ingeborg Anni Vildalen (assistent). Midten f.v. Lorans Sheikho, Cathrine Kasland (vernepleiar), Nicole Lainet, Anna Uliesova, Meta Valeckaite, Luis Espe Lundefaret, Lin Jehad Kassem, Carmen Angelica Jonskås, Håvard Bakås, Jørgen Torekåsa Kallesten og Silje Østensen (kontaktlærar). Fremst f.v. Celine Sørvik Lund, Marie Sanda Lundefaret, Leah Storm Gåra, Andreas Sannes Kleppen, Nicolai Hellenes Gjersund, Jenny Kleiva Meland og Vilde Øyeflaten Lia. FOTO: Øystein AkselbergBilde 1 av 6

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Fyrsteklassingar i Midt-Telemark hausten 2023