DET NYE KOMMUNESTYRET: Framme f.v. Heidi Troneng, Karin Hagen, Kari Rast Monge, Siri Blichfeldt Dyrland, Bjørn Magne Langkås, Aina Bakken.
Midten f.v. Per Atle Einan, Sigbjørn Hjelmbrekke, Frid Berge, Hans Sundsvalen, Espen Lydersen, Peder Rekkedal, Anette Jacobsen, Einar Fargerås, Chase Alexander Jordal, Kjetil Nyhus, Ingemar Bråten, Tom Ivar Gravklev, Gunnar Snippen. 
Bak f.v.: Arvid Hagen, Helle Friis Knutzen, Evy Beate Stykket, Astrid Staurheim, Tormod Helås, Olav Dyrud, Anna Kristin Forberg, Nikolai Boye, Glenn T. Isaksen, Kjell Arne Lunde. Arvid Hagen og NIkolai Boye er vararepresentantar.
DET NYE KOMMUNESTYRET: Framme f.v. Heidi Troneng, Karin Hagen, Kari Rast Monge, Siri Blichfeldt Dyrland, Bjørn Magne Langkås, Aina Bakken. Midten f.v. Per Atle Einan, Sigbjørn Hjelmbrekke, Frid Berge, Hans Sundsvalen, Espen Lydersen, Peder Rekkedal, Anette Jacobsen, Einar Fargerås, Chase Alexander Jordal, Kjetil Nyhus, Ingemar Bråten, Tom Ivar Gravklev, Gunnar Snippen. Bak f.v.: Arvid Hagen, Helle Friis Knutzen, Evy Beate Stykket, Astrid Staurheim, Tormod Helås, Olav Dyrud, Anna Kristin Forberg, Nikolai Boye, Glenn T. Isaksen, Kjell Arne Lunde. Arvid Hagen og NIkolai Boye er vararepresentantar. FOTO: Marta Kjøllesdal

Det nye kommunestyret er igang med jobben