FANN GULL: Jorunn Aasmundsen, med Emilie og Mathias, fann gull i fleire fargar då dei var med på sopptur med Per Marstad i regi av Midt-Telemark sopp- og nyttevekstforening. Familien Aasmundsen fann ei heil korg med gul og svart trompetsopp pluss traktkantarell. Sopp­nestor Marstad snakka mest om kremler og risker, men hjelpte folk med å sjekke all slags sopp.
FANN GULL: Jorunn Aasmundsen, med Emilie og Mathias, fann gull i fleire fargar då dei var med på sopptur med Per Marstad i regi av Midt-Telemark sopp- og nyttevekstforening. Familien Aasmundsen fann ei heil korg med gul og svart trompetsopp pluss traktkantarell. Sopp­nestor Marstad snakka mest om kremler og risker, men hjelpte folk med å sjekke all slags sopp. FOTO: Marta KjøllesdalBilde 1 av 13

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Glimt frå september i Midt-Telemark