BESØK PÅ USN: F.v. førsteamanuensis/senterleiar for USN Bærekraft Annette Bischoff, samfunnskontakt på campus Bø Tone Jøran Oredalen, stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand, rektor Petter Aasen, prorektor Kristian Bogen, fylkesordførar Terje Riis-Johansen, ordførar i Midt-Telemark kommune Siri Blichfeldt Dyrland, og stortingsrepresentant for Telemark Åslaug Sem-Jacobsen
BESØK PÅ USN: F.v. førsteamanuensis/senterleiar for USN Bærekraft Annette Bischoff, samfunnskontakt på campus Bø Tone Jøran Oredalen, stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand, rektor Petter Aasen, prorektor Kristian Bogen, fylkesordførar Terje Riis-Johansen, ordførar i Midt-Telemark kommune Siri Blichfeldt Dyrland, og stortingsrepresentant for Telemark Åslaug Sem-Jacobsen FOTO: Privat

Regjeringa vil styrke universitet med fleire studiestadar