FEIRA MED KAKE: Sauherad IL sitt gutlelag G14 har hatt ein god sesong. På hausten har dei vore suverene i 3. divisjon. Bak f.v. Kristian Nordlien (ass trener), Noah Kelly, Knut Vågen Bunkholt, Steinar Gunnestad Hekkli, Ånon Bø, Leander Vangen Rønningen, Aksel Sauro Tresland, Ådne Vestgården, Halfdan Elias Lund, Håkon Forberg Kaasin, Anders Nordlien, Ole Halvor Vestgården (trener), Hussein Alhasoun. Framme f.v. Mir Kerim, Elia Fjellberg og Balnd Mohammad Cheikhmous.
I tillegg er Preben Hvitås spelar, og også Alvilde Bredesen Haugen har vore med deler av sesongen.
FEIRA MED KAKE: Sauherad IL sitt gutlelag G14 har hatt ein god sesong. På hausten har dei vore suverene i 3. divisjon. Bak f.v. Kristian Nordlien (ass trener), Noah Kelly, Knut Vågen Bunkholt, Steinar Gunnestad Hekkli, Ånon Bø, Leander Vangen Rønningen, Aksel Sauro Tresland, Ådne Vestgården, Halfdan Elias Lund, Håkon Forberg Kaasin, Anders Nordlien, Ole Halvor Vestgården (trener), Hussein Alhasoun. Framme f.v. Mir Kerim, Elia Fjellberg og Balnd Mohammad Cheikhmous. I tillegg er Preben Hvitås spelar, og også Alvilde Bredesen Haugen har vore med deler av sesongen. FOTO: Sauherad IL

Gutelag med null baklengs