UTVAL FOR HELSE OG MEISTRING: Mannskapet på det første møte for utvalet. Bak f.v. kommunalsjef Urban M. Eriksen, Tor Einar Hansen (Sp), Kari Jorun Haukvik (Ap) og Heidi Elise Kvale (V). Framme f.v. Tormod Helås, utvalsleiar (KrF), Aina Bakken (FrP), Kristin Kleppen (H) og Ragnhild Aarrestad (SV). Espen Nordli Eriksen (Ap) og Karianne Flatland (Ap) hadde meldt forfall. 
UTVAL FOR HELSE OG MEISTRING: Mannskapet på det første møte for utvalet. Bak f.v. kommunalsjef Urban M. Eriksen, Tor Einar Hansen (Sp), Kari Jorun Haukvik (Ap) og Heidi Elise Kvale (V). Framme f.v. Tormod Helås, utvalsleiar (KrF), Aina Bakken (FrP), Kristin Kleppen (H) og Ragnhild Aarrestad (SV). Espen Nordli Eriksen (Ap) og Karianne Flatland (Ap) hadde meldt forfall.  FOTO: Øystein Akselberg

– Det er utfordrande, for å seie det mildt